De vereniging Tiga heeft haar eigen kleding. Zowel voor de recreanten als voor de selectieleden zijn er turnpakjes. Voor de heren zijn er turntenues. Voor de selectieleden geldt een verplichting dat zij tijdens de wedstrijden in de turnkleding van onze vereniging verschijnen.

Het bestellen van de Tiga turnkleding voor de heren en de recreanten gaat via de webshop van onze leverancier.  Via de volgende link  komt u in onze webshop. 

http://www.kngu-shop.nl/mijn-club-kleding/leek-tiga-leek.html

 

Voor de dames selectie is er een nieuw turnpakje uitgezocht bij Hesters in Heerenveen. Dit kunt u via de trainers bestellen. 

Er is geen paslijn voor de selectiepakjes van de dames gezien de hoge kosten van het houden hiervan. Het verzoek is dan ook om een pakje van andere leden te proberen voor de juiste maat.

Voor de herenpakjes en de recreantenpakjes is wel een paslijn aanwezig. 

Wilt u andere items bestellen op de site van CEK Gymnastics dan kunt u hiervoor via deze link uw bestellingen plaatsen. Vermeld dan in de bestelling dat u via de vereniging Tiga uit Leek bestelt en het referentienummer 1020428.

 

Selectiepakjes dames

dames pakjes

 

Recreantenpakjes:

recreantenpakjes
 
 

Herentenues

facebook 1487602799439

 

Trainingspakken
 

Tiga jongens en trainers in nieuwe pakken!

Vanaf dit seizoen (2017) zul je onze jongens en trainers in nieuwe pakken tegen komen op de wedstrijden. De trainingspakken voor de jongens hebben twee enthousiaste ouders geregeld. Het trainingspak voor de trainers is gesponsord door HR Piping B.V. Wij willen deze ouders en de sponsor bedanken voor deze mooi trainingspakken!

 

 

voorkant goed trainingspakAchterkant trainingspak

 

trainerslogo-hr-piping