jongens en meisjes gymnastiek en turnen Tiga Leek

Aanvragen:

Als u zich als nieuw lid wilt aanmelden of uw kind wilt aanmelden verzoeken wij u een mail te sturen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . In de lessen hebben de train(st)ers ook aanvraagformulieren die u kunt invullen. Levert u dit formulier zo snel mogelijk in, volgens de richtlijnen van de KNGU is er pas een verzekeringsdekking op het moment dat het lid naar aanleiding van een inschrijfformulier in het ledensysteem is ingeschreven.


Opzeggen:

Het lidmaatschap van Tiga Leek kan niet tussentijds opgezegd worden, doch 1 x per jaar. Het lidmaatschap dient opgezegd te worden 1 maand voor het einde van het seizoen, te weten 1 juli van elk jaar. Dit dient doorgegeven te worden aan de ledenadministratie.

Voor kinderen onder de 6 is opzeggen per 1 januari ook mogelijk. Dit dient voor 31 december aan de ledenadministratie te worden doorgegeven

Het opzeggen dient schriftelijk of per e-mail ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) te geschieden.

 

Contributie en inschrijfgeld

Bij inschrijving betaalt u inschrijfgeld en contributie. De contributie wordt 4  x per seizoen geheven. Bij aanmelding in de loop van het seizoen wordt een gedeeltelijke reductie van de contributie verleend. Het éénmalige inschrijfgeld, voor junioren en voor senioren € 4,50 wordt tegelijk met de eerste contributiebetaling geïnd. Bij deelname aan meerdere groepen worden de contributiebedragen bij elkaar opgeteld. Wijzigingen in lessen kunnen alleen per de 1e van de maand doorgevoerd worden indien er meer lesuren per week gevolgd gaan worden. Indien er minder lesuren per week gevolgd gaan worden, dan kan dit alleen per 1 november, 1 februari, en 1 mei aangepast worden. De contributie voor een seizoen wordt vastgesteld op de algemene ledenvergadering die in de maand oktober/november plaats vind en geldt dan vanaf het begin van dat seizoen.

 

Het inschrijfgeld is van toepassing voor alle nieuwe leden die bij de vereniging komen.
 
Met ingang van 1 augustus 2016 zijn de jaarbedragen als volgt inclusief de bondscontributie.:
 

Categorie

Bedrag per jaar

Bedrag per incasso (4 x p/jr)

Recreanten jr (tm 12 jaar) (1 uurs les)
Recreanten sr (vanaf 13 jaar) (1 uurs les)

             € 164,--

             € 204,--

           € 41,--

           € 51,--

Selectie jr (tm 12 jaar) (1,5 uurs les)
Selectie sr (vanaf 13 jaar) (1,5 uurs les)

             € 204,--

             € 232,--

           € 51,--

           € 58,--

Selectie jr (tm 12 jaar) (2 uurs les)
Selectie sr (vanaf 13 jaar) (2 uurs les)

             € 236,--

             € 256,--

           € 59,--

           € 64,--

Selectie jr (tm 12 jaar) (2,5 uurs les)
Selectie sr (vanaf 13 jaar) (2,5 uurs les)

             € 260,--

             € 281,--

           € 65,--

           € 71,--

Selectie jr (tm 12 jaar) (3 uurs les)
Selectie sr (vanaf 13 jaar) (3 uurs les)

             € 280,--

             € 304,--

           € 70,--

           € 76,--

Recreanten Turnhal jr (tm 12 jaar) (1 uurs les)
Recreanten Turnhal sr (vanaf 13 jaar) (1 uurs les)

             € 172,--

             € 212,--

           € 43,--

           € 53,--

 


Betaling

Betaling is alleen mogelijk via afgifte van een machtiging voor automatische afschrijving. De contributie wordt in 4 termijnen geïncasseerd en wel in de maanden oktober, januari, april en juli. Voor het onterecht storneren of het niet kunnen innen van automatische incasso's wordt € 5,00 per keer in rekening gebracht.