Jeugd

De gevarieerde gymles voor kinderen die lekker willen sporten en die het leuk vinden om hun grenzen te verleggen. Niets moet, alles mag. Er wordt gewerkt aan kracht, conditie, lenigheid door middel van spelletjes. Uitdagende circuits zorgen voor het verleggen van de grenzen. Het opwarmen van het lichaam op moderne muziek, springen in de verschillende trampo’s, op of over kasten, valmatten, balken en kruipen onder toestellen, het zwaaien aan de ringen of touwen zorgen voor een heerlijk vrij gevoel. Leren hangen en draaien aan de rekstok en brugliggers, klimmen naar de hoogste trede van het wandtrek, neerspringen van toestellen, grappige en eigentijdse spelletjes zoals gymkwartet en na afloop met elkaar de les afsluiten met een tof spelletje, dat is wat we bedoelen met een gevarieerd les.

Leerdoelen

  • basis gym oefeningen leren
  • balans, kracht, conditie en lichaamshouding verbeteren
  • samenwerken

Voor wie

Voor groep 3/4/5/6 worden de lessen op woensdag gegeven in de Nijenoert. Op vrijdag beginnen de lessen voor groep 3/4/5/6 vanaf 16.30 uur in de Nijenoert. Voor groep 6/7/8 en middelbare scholieren worden de lessen op woensdag vanaf 16.00 uur verzorgd in de turnhal. Kinderen die naar de middelbare school gaan, hoeven dus niet te stoppen met gym! De turnhal biedt volop uitdagingen en mogelijkheden om met gymsport bezig te zijn. Voor een volledig lesoverzicht bekijkt u het rooster.

Doe of kijk mee!

Uw kind mag altijd mee doen en gratis een proefles volgen. Voor meer informatie neemt u contact op met Froukje de Graaf recreantengym@tigaleek.nl