Kleutergym

Kleutergym is voor alle 4 tot 7-jarige kinderen uit Leek en omstreken. Samen met de trainer gaan ze een uurtje gymmen. Naast dat er hard geoefend zal worden op de beginselen van turnen, zoals de handstand en koprol, zullen er ook de benodigde spelletjes gedaan worden.

De les duurt 1 uur en is zonder ouders/verzorgers. Uiteraard mogen de ouders/verzorgers de eerste lessen komen kijken, maar na de proeflessen is het gebruikelijk dat ouders, als ze willen kijken, de eerste 5 en de laatste 5 minuten komen kijken.

In het lesrooster wordt deze les weergegeven als ‘Kleutergym’.

Voor deze lessen heeft uw kind het volgende nodig / gelden de volgende aandachtspunten;
– Makkelijk zittende kleding zonder scherpe randjes, bij voorkeur een turnpakje voor de meisjes, een kort broekje met een shirtje voor de jongens.
– Kinderen waarbij het haar vast kan; graag in een staart en/of met haarband.
– Schoentjes zijn optioneel: Het mag, maar moet niet! Indien wel: graag wel van die gymschoentjes, geen normale gympen.
– Sieraden (oorbellen, ketting, horloge, ring, armbandjes, etc.) mogen tijdens de training niet gedragen worden; oorknopjes zijn wel toegestaan.

Bij TIGA kunt u gebruik maken van 3 proeflessen. Hiervoor kunt u zich aanmelden via de volgende link; klik hier. Na het aanmelden via dit formulier wordt u benaderd door de trainer om de proefles in te plannen.