Peutergym

Bij TIGA bieden wij een beweegprogramma aan voor onze jongste sporters. Vanaf ongeveer 2 à 2,5 jaar tot en met 5 jaar kunnen peuters bij TIGA gymmen. Klimmen, klauteren, rollen en springen. Naast de grote motoriek komen ook de andere beweegvormen langs.
Denk hierbij aan stuiteren, vangen en werpen met een bal, dansen op muziek en leuke spelletjes samen met elkaar of met de ouder/verzorger die mee is.

De les duurt 3 kwartier en samen met de ouder/verzorger gaan ze de les ervaren.  Uit ervaring is namelijk gebleken dat hele jonge kinderen zich beter ontwikkelen met een ouder/verzorger mee de les in!  Elke week ziet de les er weer anders uit, maar er zijn altijd 3 verschillende blokken gevuld met beweegvormen.

In het lesrooster wordt deze les weergegeven als ‘Peutergym’.

Voor deze lessen heeft uw kind het volgende nodig / gelden de volgende aandachtspunten;
– 1 ouder/verzorger (opa of oma is ook goed).
– Makkelijk zittende kleding zonder scherpe randjes.
– Kinderen waarbij het haar vast kan; graag in een staart en/of met haarband.
– Schoentjes zijn optioneel: Het mag, maar moet niet! Indien wel: graag wel van die gymschoentjes met een zachte zool, geen gympen met een harde zool.

Bij TIGA kunt u gebruik maken van 3 proeflessen. Hiervoor kunt u zich aanmelden via de volgende link; klik hier. Na het aanmelden via dit formulier wordt u benaderd door de trainer om de proefles in te plannen.