Turnen Dames Plus

De TurnenPlus groep is in het leven geroepen om de overgang tussen het recreatieve Turnen Dames Basis en de Turnen Dames selectie te verkleinen, waardoor overstappen naar de dames selectie vergemakkelijkt wordt. Deze les wordt daarom ook beschouwd als een extra wekelijkse training. In deze lessen wordt de focus gelegd op het aanleren van de turnelementen die nodig zijn in de selectie en is meedoen aan de onderlinge wedstrijden verplicht. De meiden die het leuk vinden om extra wedstrijden te doen, kunnen zich aansluiten bij de Turnen Basis wedstrijdgroep.

De les duurt 2 uur en is zonder ouders/verzorgers. Uiteraard mogen de ouders/verzorgers de eerste lessen komen kijken, maar na de proeflessen is het gebruikelijk dat ouders, als ze willen kijken, de eerste 5 en de laatste 5 minuten komen kijken.

In het lesrooster wordt deze les weergegeven als ‘Turnen-plus MB Dames en Turnen-plus BB Dames’.

Voor deze lessen heeft uw kind het volgende nodig;
– Makkelijk zittende kleding zonder scherpe randjes, bij voorkeur een turnpakje.
– Kinderen waarbij het haar vast kan; graag in een staart en/of met haarband.
– Sieraden (oorbellen, ketting, horloge, ring, armbandjes, etc.) mogen tijdens de training niet gedragen worden; oorknopjes zijn wel toegestaan.

Vanwege de beperkte capaciteit wordt er ieder seizoen gekeken naar wie in de Turnen Plus blijven en komen. Na een uitnodiging door de trainer kunnen er 3 proeflessen worden gevolgd.