Rabobank clubactie

admin Nieuws

Rabobank Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Noordenveld West Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Noordenveld West Groningen stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook TIGA doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen

Van zaterdag 9 februari tot en met donderdag 28 februari 2019 mogen klanten van Rabobank Noordenveld West Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! Leden van de Rabobank ontvangen per mail een code waarmee je kunt stemmen.

Oproep aan alle klanten

Het is voor TIGA belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de aanschaf van de tumblingbaan voor onze recreantenleden en voor de turnselectie. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan TIGA tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Noordenveld West Groningen. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/nwg.

Bedankt voor jouw steun!

Groeten van TIGA