TIGA Leek vraagt iedereen: spaar Jeugd Sponsor Munten voor onze club!

Henri ZomerNieuws

Steun TIGA Leek met de Jeugd Sponsor Actie, met voordeel voor jou en winst voor de jeugd!

Wij moedigen je daarom aan om je boodschappen te doen bij Poiesz en Jeugd Sponsor Munten te sparen. Door de munten in de koker te stoppen van TIGA Leek bij de Poiesz supermarkt in Zevenhuizen,help je al mee.

Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van TIGA Leek, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugd van onze vereniging.

Jeugd Sponsor Munten krijg je gratis bij de kassa van alle Poiesz supermarkten. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van TIGA Leek is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Zevenhuizen, Kokswijk 11. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari t/m 7 april 2024 bij Poiesz supermarkten. 

TIGA is dit jaar ingeloot bij de vestiging in Zevenhuizen, heel fijn dat wij weer mee kunnen doen! Omdat veel van de leden en hun familie en buren boodschappen doen bij Poiesz in Leek/Tolbert, kan iedereen in de actieperiode ook munten inleveren in de turnzalen van de Topsporthal, Nijenoert en Oldenoert. Daar staan spaarpotten met sticker van de Jeugd Sponsor Actie Poiesz. Dan zorgen wij ervoor dat de munten in Zevenhuizen komen. Alvast bedankt!