Turnen Basis

Wil jullie dochter graag turnen voor de lol, spelletjes in de les doen en kunnen kiezen of je wedstrijden wilt gaat doen? Dan is basis turnen iets voor ze! Samen met de trainer gaan je werken aan een goeie basis voor het turnen en worden elementen aangeleerd; zoals een arabier op de lange mat, spreidzolenondersprong aan de rekstok en een overslag over de kast.

De les duurt 1 uur en is zonder ouders/verzorgers. Uiteraard mogen de ouders/verzorgers de eerste lessen komen kijken, maar na de proeflessen is het gebruikelijk dat ouders, als ze willen kijken, de eerste 5 en de laatste 5 minuten komen kijken.

In het lesrooster wordt deze les weergegeven als ‘Turnen Basis A & B’ & ‘Turnen Basis wedstrijdgroep’.

Voor deze lessen heeft uw kind het volgende nodig; 

– Makkelijk zittende kleding zonder scherpe randjes. Geen shirts met blote buik of rug, bij voorkeur een turnpakje.
– Kinderen waarbij het haar vast kan; graag in een staart, vlecht of knot. Anders het haar vastgezet met een zachte haarband en/of haarklipjes
– Schoentjes zijn optioneel: Het mag, maar moet niet! Indien wel: turnslofjes met grip en geen gymschoenen.
– Sieraden (oorbellen, ketting, horloge, ring, armbandjes, etc.) mogen tijdens de training niet gedragen worden; oorknopjes en mini ringetjes zonder hangertje zijn wel toegestaan.

Bij TIGA kunt u gebruik maken van 3 proeflessen. Hiervoor kunt u zich aanmelden via de volgende link; klik hier. Na het aanmelden via dit formulier wordt u benaderd door de trainer om de proefles in te plannen.